La Feminin în Public Affairs

La Feminin în Public Affairs

“La Feminin în Public Affairs” este un program creat pentru a oferi tinerelor profesioniste sprijin în dezvoltarea în domeniul comunicării și afacerilor publice (public affairs), cu expunere la nivel național și internațional. 

Programul, derulat în perioada martie-mai 2023, presupune șansa de a interacționa și de a învăța de la practicieni cu o bogată expertiză și recunoaștere națională și europeană, printr-o serie de întâlniri săptămânale ce vor avea loc în format fizic (cel puțin o dată pe lună) și online. Dorim să creăm o comunitate activă de profesioniști experimentați și în devenire, care să colaboreze pentru o mai bună reprezentare a femeilor la toate nivelurile instituționale.

Teme și subiecte abordate: Comunicare & Soft skills, Networking & crearea de alianțe, Relații guvernamentale, Reprezentarea actorilor privați în relație cu autoritățile naționale si supra-naționale, Public affairs din perspectivă guvernamentală, Business Intelligence, Presa – un aliat în comunicarea publică.

Speakerii pentru întâlnirile din luna martie sunt: Larisa Rotaru Baltag – Public Affairs and Communication Consultant, Alina Burlacu – Director General Romanian Business Leaders, Alina Matiș – Editor in Chief Panorama, Doru Franțescu – CEO, EUMatrix, profesioniști experimentați în Public Affairs din companii de top în industriile lor, reprezentanți ai organizațiilor de tip patronal din Bruxelles.

Cui ne adresăm: Femeilor cu vârsta cuprinsă între 23 și 33 de ani, care urmează sau au urmat cursuri universitare de profil social: comunicare, științe politice și/sau administrative, psihologie, știinte juridice; dar și celor care activează deja în roluri de comunicare și/sau public affairs.

Taxă program: Taxa de participare este de 300 RON, iar numărul de locuri disponibile este limitat la 15, pentru a crea un spațiu propice interacțiunii personalizate și învățării. EUmatrix.eu oferă 5 locuri cu bursă integrală pentru persoanele care sunt încă în timpul studiilor universitare și care solicită argumentat acest sprijin.

Procedura de aplicare: Trimiteți CV-ul dumneavoastră pe email la adresa [email protected] cu mențiunea în subiect “La Feminin”, până la data de 28 februarie 2023. Persoanele selectate vor fi contactate prin e-mail cu privire la finalizarea procesului de înscriere.

Organizatori: EUmatrix.eu și Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum.

EUmatrix.eu este o platformă de cercetare și comunicare ce activează la nivel european, unică prin integrarea tehnologiilor digitale și a expertizei umane în oferirea de informații factuale și analize detaliate cu privire funcționarea instituțiilor și actorilor politici europeni.

Institutul Euro Qvorum este o organizație non-guvernamentală al cărui scop este stimularea dialogului și a dezbaterii argumentată între societatea civilă, mediul privat și cel public pe teme precum educația, sănătatea, participarea civică, politici de tineret.

Related posts